Ajánlatkérés: APÁTI ROLAND

ambrus-acel-telephely

Rólunk:
Cégünk 2003. évben alakult. Ezt megelőzően a vezetőség már 1988 óta működött az építőipar területén, akkor még egyéni vállalkozási formában. A cég létszáma folyamatosan bővül, jelenleg 50 fő körül mozog.  Kezdetben alvállalkozásban különféle szakipari munkákat végeztünk, majd saját tulajdonú ingatlanokon társasházak, sorházak, különálló családi házak építése lett főtevékenységünk. Heves  megyében, Lőrinci Ipartelepen 1000 m² lakatos üzemünkben egyedi acélszerkezeteket, könnyűszerkezetes épületelemeket, csarnokvázakat gyártunk és szerelünk.  Az ingatlan piac  hanyatlása  után   erőforrásainkat az acélszerkezet gyártás-szerelés,   és  csarnoképítés ágazatba csoportosítottuk.  Megváltozott piaci igények hatására elkezdtük kidolgozni új üzleti stratégiánkat, fejlesztési koncepciónkat.

szechenyi-terv-logo2011-ben az Új Magyarország Fejlesztési Terv Észak Magyarországi Operatív Program támogatás rendszerébe benyújtott, telephelyfejlesztési pályázatunk nyert. A projekt megvalósításához rendelkezésre állt a lőrinci iparterületen 050/15. hrsz. alatt 9837 m²-es telekterület. A bővítés és korszerűsítés, a hosszú távú működésünk érdekében vált szükségessé, legfőbb indokunk a vevő igényeinek bővülése és változása. A cégünk 2012.06.11-én kötötte meg a kivitelezői szerződést a projekt megvalósítására és elkezdődtek a kivitelezési munkálatok.  A projekt  2014 közepére fejeződött be.
Bízunk benne, hogy a fejlesztésünk eredményeként, valamint a tevékenységünk során megvalósult számos létesítmény építése során szerzett tapasztalatok, hatékonyabban biztosítják a kivitelezés folyamán a felelős és precíz munkavégzést.
Továbbra is elsődleges szempontnak tartjuk a beruházások során megtalálni a megrendelő számára legkedvezőbb műszaki megoldásokat, hozzárendelve a költségtakarékos gyors megvalósítást.