Ajánlatkérés: APÁTI ROLAND

szechenyi2020-logoAZ ÚJ SZÉCHENYI TERV KERETÉBEN VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁST NYERT AZ AMBRUS ACÉLSZERKEZET GYÁRTÓ ÉS ÉPÍTŐ KFT.

Az Ambrus Acélszerkezet Gyártó és Építő Kft. 2011-ben sikeresen pályázott az Új Széchenyi Terv Észak-Magyarországi Operatív Programja keretében meghirdetett „Telephelyfejlesztés” című pályázati kiíráson. Pályázatával 74 737 575 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el, mellyel a lőrinci fióktelep telephelyfejlesztése valósult meg. A projekt összköltsége nettó 149 478 918 Ft.

Az Ambrus Acélszerkezet Gyártó és Építő Kft. székhelye Pest megyében, Kartal, illetve a megvalósítás helye a cég fióktelepen, Lőrinciben található. Hivatalos képviselője Ambrus Károly. A cég 2003. évben alakult. Ezt megelőzően a vezetőség már 1988 óta működött az építőipar területén, akkor még egyéni vállalkozás területén. Kezdetben, alvállalkozásban különféle szakipari munkákat végeztek, majd saját tulajdonú ingatlanokon társasházak, sorházak, különálló családi házak építése lett a főtevékenységük. Heves megyében, Lőrinci Ipartelepen 1000 m² lakatos üzemünkben egyedi acélszerkezeteket, könnyűszerkezetes épületelemeket, csarnokvázakat gyártanak és szerelnek. Az ingatlan piac hanyatlása után erőforrásaikat az acélszerkezet gyártás-szerelés és csarnoképítés ágazatba csoportosították. A projekt keretén belül egy 1350 m2 alapterületű gyártócsarnok került megépítésre. A beruházásnak köszönhetően lehetővé válik csarnoképítésnél alkalmazott fémszerkezeti gyártási technológia, acélszerkezet gyártására. A csarnok szerkezetek alapanyaga euro szelvény, amelynek súlya jóval nagyobb, mint a rácsos szerkezetű acéltakaróké. Az euro szelvények mozgatása kézi erővel nem megoldható. Szükségessé vált a gyártáshoz egy nagyobb alapterületű csarnok, ami targonca használatra és esetleges darupálya kiépítésre is alkalmas. A cég fejlődési lehetőséget lát az acélszerkezetű épületelem gyártás területén. Fő céljuk a folyamatosan bővülő megrendelői igények teljes körű kielégítése a megfelelő határidőn belül történő kiszolgálása a legmagasabb minőségben. Céljaik között szerepel a munkahelyteremtés, valamint az árbevétel növekedés is.